Convertim dades en informació útil

Reduir els tractaments amb pesticides.

Reduir el nombre de tractaments sense augmentar l'exposició a les plagues només es pot aconseguir mitjançant l'aplicació del coneixement i seguint de prop els paràmetres ambientals que afecten la situació epidemiològica.

Reduir les despeses de producció.

Lliurem en qualsevol lloc i en qualsevol moment la informació necessària per decidir les accions que s'han de prendre per millorar la rendibilitat del negoci i reduir l'impacte ambiental.

Gestionar de manera eficaç els seus cultius i instal·lacions.

Dissenyem, instal·lem i mantenim sistemes complets de mesurament, control i anàlisi per al sector vitivinícola. Amb els nostres productes i serveis pot conèixer l'estat actual i controlar qualsevol dels seus processos des de qualsevol dispositiu amb accés a Internet.

Sobre nosaltres

Tècniques Avançades de Mesura I Control, S.L. és una empresa fundada l'any 2014 amb l’objetiu d’apropar els avenços tecnològics als principals sectors productius de la nostra comarca, en especial cap a la viticultura.

Oferim la nostra experiència a una indústria respectuosa amb l’entorn social i natural, i demanem un ús responsable dels recursos naturals per tal de que puguin ser gaudits per les generacions futures.

Contacte

Tècniques Avançades de Mesura i Control, S.L.

Pl. de l'Àgora, 1, Local 3E

08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Tel.:+34 627 35 03 32

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.