TAMIC i INSTATEC, dues empreses vilafranquines responsables d’un projecte pilot per a la reducció d’un 30% de la despesa energètica als cellers.

Dimecres 21 d’Abril de 2016 va tenir lloc al Celler Cooperatiu de Falset-Marçà la roda de premsa per presentar als mitjans els resultats del projecte de col·laboració d’eficiència energètica que ha permès que es puguin obtenir estalvis del 30 % en la despesa energètica del Celler Cooperatiu i conseqüentment reduir la petjada de carboni.

El projecte pilot es va iniciar ara fa just un any i ha estat realitzat per les empreses Instatec Serveis Energètics S.L. (INSTATEC) i Tècniques Avançades de Mesura i Control, S.L (TAMIC) amb la col·laboració de la Fundació Parc Tecnològic del Vi (VITEC).

A la roda de premsa van assistir el Sr Ricard Rull, com president de la Cooperativa Falset-Marçà, el Sr. Xavier Hill gerent de l’empresa INSTATEC, el Sr. Jose Maria Caballero gerent de TAMIC, i el Sr Xavier Ruiz com a responsable de seguiment del projecte de VITEC.

El projecte ha consistit en una Auditoria Energètica a temps real basat en la monitorització de pràcticament tot el consum del celler, el tractament de les dades mitjançant un software específic desenvolupat per TAMIC i l’anàlisi periòdic realitzat per INSTATEC, que ha permès obtenir millores immediates i conclusions extrapolables a altres cellers citivinícoles.

TAMIC és una empresa dedicada al desenvolupament, instal·lació i manteniment de sistemes de recollida i anàlisi de dades de processos productius del sector agroalimentari en general i vitivinícola en particular. Aquesta empresa es troba instal·lada al viver d'empreses del Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca. INSTATEC és una empresa d’instal·lacions integrals en el camp de la construcció, rehabilitació i manteniment.

Sobre nosaltres

Tècniques Avançades de Mesura I Control, S.L. és una empresa fundada l'any 2014 amb l’objetiu d’apropar els avenços tecnològics als principals sectors productius de la nostra comarca, en especial cap a la viticultura.

Oferim la nostra experiència a una indústria respectuosa amb l’entorn social i natural, i demanem un ús responsable dels recursos naturals per tal de que puguin ser gaudits per les generacions futures.

Contacte

Tècniques Avançades de Mesura i Control, S.L.

Pl. de l'Àgora, 1, Local 3E

08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Tel.:+34 627 35 03 32

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.