El mínim nombre de tractaments en el moment adequat.

La reducció de tractaments fitosanitaris proporciona beneficis tant econòmics directes com la reducció de l'impacte ambiental de l'activitat industrial.

Reduir el nombre de tractaments sense augmentar l'exposició a les plagues només es pot aconseguir mitjançant l'aplicació de coneixements i seguint de prop els paràmetres ambientals que afecten a la situació epidemiològica.

Proporcionem una solució clau en mà que inclou tots els elements necessaris: el lloguer de l'equip, la instal·lació i l'accés a la plataforma de software.

Contacte

Mantenir el control de les despeses d'energia.

Ara és possible controlar en temps real el cost i l'eficiència del consum d'energia al celler.

Lliurem en qualsevol lloc i en qualsevol moment la informació necessària per decidir les accions que s'han de prendre per millorar la rendibilitat del negoci i reduir l'impacte ambiental.

Configureu alertes basades en llindars de consum esperat d'energia per saber el que ha de ser millorat en tot moment. Amb això podrà avaluar adequadament la necessitat de renovar els equips, millorar l'aïllament, introduir processos de producció automàtica, instal·lar fonts d'energia alternatives o canviar el contracte amb el proveïdor d'electricitat, entre d'altres.

Proporcionem una solució clau en mà que inclou tots els elements necessaris: el lloguer de l'equip, la instal·lació i l'accés a la plataforma de software.

Contacte

Sobre nosaltres

Tècniques Avançades de Mesura I Control, S.L. és una empresa fundada l'any 2014 amb l’objetiu d’apropar els avenços tecnològics als principals sectors productius de la nostra comarca, en especial cap a la viticultura.

Oferim la nostra experiència a una indústria respectuosa amb l’entorn social i natural, i demanem un ús responsable dels recursos naturals per tal de que puguin ser gaudits per les generacions futures.

Contacte

Tècniques Avançades de Mesura i Control, S.L.

Pl. de l'Àgora, 1, Local 3E

08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Tel.:+34 627 35 03 32

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.